To top
9 Feb

Breakfast at Gallery!

Zilele de weekend sunt zile de rasfat, pentru mine, fapt pentru care, intotdeauna aleg sa-mi petrec acest timp, cu prieteni dragi si in locuri cat mai placute.

Sambata aceasta am fost invitata la “un petit dejeuner a la francaise” intr-una dintre galeriile mele preferate, Supreme Gallery , unde, in compania Martei ( Art Dealer& Director SG), am savurat nu doar delicatese delicioase, cat mai cu seama, povesti “nutritive” despre arta, pe care va invit si pe voi sa le descoperiti in urma unei vizite spontane, in acest loc vibrant si ensoleillé. 

Supreme Gallery este un spatiu in care iubitorii de arta pot gasi piese unice Art Deco si Mid-Century, semnate de ahitecti si designeri celebri sau de ateliere de traditie. Personal, ma declar o adepta a stilului eclectic, si mai cu seama, o sustinatoare a ideii de a nu cumpara niciodata un set de mobila, complet. Imi pare o optiune “arida”, lipsita de personalitate, iar eu cred ca multe dintre piesele de mobilier au nevoie sa fie achizitionate in timp, selectate cu rabdare si fara impetuozitatea de a cumpara, atunci cand gasesti acel ceva care sa -ti placa si care sa vorbeasca, cumva, despre tine si povestea personala pe care tu ai ales s-o scrii in aceasta viata!

Galeria gazduieste lucrari ale unor nume sonore in design si arhitectura, precum: Gio Ponti, Alessandro Mendini, Willy Rizzo, Milo Baughman, Carlo Rampazzi si Cassina.

Foarte interesante mi s-au parut corpurile de iluminat, foarte elegante, cu detalii simple din materiale pretioase: sticla de murano, scoici „Capiz“ , cristal sau ceramica.

Iubitorii scolii de arta romaneasca pot admira si cumpara din selectia de picturi semnate de pictori romani, din perioada postbelica si contemporana, precum:  Constantin Pacea, Renata Duncan, Leon Biju, Mihai Sarbulescu si multi altii.

Supreme Gallery va asteapta sa ii treceti pragul cu drag  pe strada Tudor Stefan, nr 7!

Supreme Gallery 3

Tatiana Ernuteanu Supreme Gallery

Me on Chic Chaise Longue

IMG_1212

Tulip Chandelier

IMG_1223

Pudriera Jar “Ladye Claudette!

Supreme Gallery 4

Supreme Gallery 10

The Dancer Gracious Bronze Sculpture

Supreme Gallery 2

Supreme Gallery 13Supreme Gallrey 11Supreme Gallery 16Supreme Gallery 15

Unique – Caro Rampazzi Chair

Supreme Gallery 8

Engraved Rococo Carafe

Supreme Gallery 6

Supreme Gallery 1

Art Deco Cocktail Shaker

Supreme Gallery 7

Sculptura Danceuse d’ Ankara

Supreme Gallery 5

Detaliu consola Art Deco

Supreme Gallery 9

Galeria ofera spre consultare peste 200 de volume de arta

Supreme Galler 14

Supreme Gallery 17

“Setea de lumina” de Ion Salisteanu

Supreme Gallery 18

“Revolutie” de Petre Velicu

Marta Nedelcu Supreme Gallery

Marta Nedelcu – Art Dealer & Director Supreme Gallery , “ghidul ” vostru expert, in calatoria fascinanta, in lumea artei.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.